Jag kom på en sak!

Eller njaaa... kom på va nog att ta i..
Men jag var inne på Kenzas blogg och hon har typ "ur min garderob" då hon skriver om plagg hon använder mycket, eller köp hon ångrar och liknande.. Tänkte att det kunde vara kul? :D
Kanske även kan sälja av lite skit som jag inte använder..
Börjar med att visa två kort på hur jäääävla stökig min garderob är!




HAHAHAH asså detta är ju pinsamt, men vad gör jag inte för er mina kära bloggläsare!
Neej, men så här får de ju verkligen inte se ut :( måste få bättre ordning på mina kläder!
Snälla säg att era garderober också ser ut så här? (a)

Min tanke..

äääär att lägga upp ett inlägg ikväll med massa fina sommar skor, eller bikinis.. Har inte riktigt bestämt mig!
Men nu ska jag plugga, för om jag inte får pluggat kommer jag inte kunna lägga upp mitt planerade inlägg tyvärr..

PLUGGELI PLUGG

Imon då...

Jaa va händer då?
Måste verkligen komma på något bra att blogga om.. Har bloggat om studentklänningar och sommarkläder.. Och nu? Visst man kan blogga om balklänningar för de som slutar 9an t.ex.. Men de känns inte så roligt..

TIPS??

Jag lever fortfarande

Verkligen ledsen över dålig uppdatering den här helgen, men jag har fan inte haft en ledig stund!
I morse var klockan ställd på 7.45 för att jag skulle på Introduktionsmöte på Mcd där jag ska jobba i sommar. Mötet var sjuuuukt segt. När jag kom hem satte jag mig o plugga till mitt undebara naturkunskapsprov som jag har nästa vecka.
Strax kommer hela släkten hit, Morsdag jue.. Jag köpte rosa rosor till min mamma och hennes favorichoklad! Snäll jag är.

Här har ni gårdagens outfit som jag lovade (stökigt i bakgrunden som vanligt, heheheh)



Tröja: Filippa K
Jeans: JC
Boots: Nilson



Hade även vågtångat mitt hår!
(Anna, du får tillbaka den på måndag snuttis!)

Ha en bra morsdag!
Nu ska jag vara ett änglabarn o hjälpa min mamma med maten, haha

Jag lever!

Ville bara meddela alla att jag lever!
Jag sitter och pluggar med megahög musik, jag gillar det!
Ska som sagt på bio ikväll, Sex and the city 2, så kommer inte kunna uppdatera så mycket! Men jag ska ta en outfit bild innan jag drar hemifrån och hoppas även på att jag hinner lämna upp den innan jag åker.
Jag har idétorka, kommer inte riktigt på vad jag ska blogga om.. Men jag ska komma på något riktigt smaskigt, det lovar jag er!

Hoppas ni alla har det bra!

Vi hörs.
Puss

Dagens outfit och gårdagens outfit!

Dagens:



Solglasögon: --
Jacka: Gina tricot
Klänning: Topshop
Cykelbyxor: --
Boots: Nilson

Gårdagen:



Linne: H&M
Svart taight kjol: Gina tricot
Jeans: Jc
Armband: Lindex och Bling

URSÄKTA MITT STÖKIGA RUM!

Vet inte hur mycket jag kommer uppdatera under helgen, ikväll ska jag nämligen vara med mina babes. Vet faktiskt inte vad vi ska göra, men det löser vi!
Imon ska jag, mami, min kusin o hennes mamma och josse dra på bio, Sex and the city 2 (L)
Och söndag blir en pluggdag för mig eftersom att jag har prov i naturkunskap nästa vecka :(
Men ska försöka uppdatera så gott jag kan!

(BTW så har jag en goo läsare, Johan, som ville att jag skulle skriva hans namn på min blogg. JOHAN)

Sommarkläder!

Vad ska egentligen tjejer och killar ha på sig på sommaren? Jo enligt mig ska man ha något i stil med detta:

Här kommer några små tips bara av vad jag hittade på internet.
Jag failade grovt när jag gjorde bilderna så jag skrev 1,2,3,4 på alla bilder så nu får jag ta en bild i taget.



1. Jag dog för detta linnet när jag såg det. Tycker det är väldigt fint med lite kortare tröjer och det är också väldigt inne nu i vår och sommar. Det här linnet skulle jag matcha till ett par slitna ,knälånga, jeansshorts och ett par converse. Uppsatt hår och solbrillor på det.
2. Ett sådant här linne har jag, fast i annan färg. Jag använder det i princip varje vecka. Det är väldigt sött, men om man har den mer tuffa stilen så kan man fixa det med ett par svarta jeans och en skinnjacka till det (gärna motorcykel modell)
3. En helt vanlig svart klänning. Gillade längden och att den går att ha till allt! Går att göra den "festfin" och vardaglig.
4. En supersöt klänning i tunnt fint tyg. Går att ha hela sommaren, på fest och till vardags. Den här vill jag ha på mig på midsommar!



1. Cykelbyxor. Vääääldigt snyggt. Här i ett blommigt tyg. Kan vara väldigt fint med en vit tunika på sommaren. Till hösten kan de användas med tunna svarta strumpbyxor.
2. Alla tjejer borde ha minst en vit ganska vanlig volangklänning hängandes i garderoben. Har du det? Om inte så tycker jag att den här ska hänga i din garderob snarast. Väldigt söt och priset är lagom!
3. Svarta cykelbyxor. Använder jag till allt! Dessa var dock lite för långa för min smak, jag vill att mina ska sluta mitt på låren. Men jag gillar kvaliten på dessa, det är sån kvalite jag har på mina och den är sjukt snygg. Bikbok säljer ett par svarta cykelbyxor dock i vanligt leggingstyg (bomullstyg) som även de kostar 99 kr om någon är intresserad.
4. En gul bikini med ljusrosa blommor på. Väldigt söt och sjukt snygg när man har blivit brun. En sån här ska i alla fall jag köpa!



1. Här visar min älskling upp en väldigt chill sommarlook, jag gillar den starkt! Så här tycker jag att man ska klä sig i sommar om man är kille. Det här funkar lika väl på dagen som till kvällen. Ljust och fint!
2. Den här bilden tog jag mest för att ni skulle få dreggla lite över hans snygga kropp ni också. Badbyxorna är mörkblåa och kommer från Armani, men finns att köpa på Nelly.

På vägen hem från skolan idag, konstaterade jag och en kompis till mig att det var snyggast med klänning till tjejer på sommaren och chinoshorts med en slapp tshirt på killar. Han tyckte absolut inte att tjejer skulle ha jeans på sommaren, det var ett BIG no no!

Inlägget är på G

Håller på att pussla ihop lite snygga sommarkläder till både tjejer och killar. Kolla in runt niotiden, borde vara klar då!

Tänkte lägga upp den här bilden som ett smakprov, men enbart för att jag dreeeegglar över modellen! Hur snygg va inte han på en skala 1-10?



Tröjan finns på Nelly och kostar 349 kr
Undra hur mycket man behöver betala för att få hem den här snyggingen på posten?

Dagens outfit

Hej, kom precis hem från skolan! Ska sätta mig med en smoothie nu och börja på ett "insperationsinlägg" som kommer upp senare ikväll! Kika gärna in senare! :)

Tyvärr kan jag inte lägga upp dagens outfit just nu, eftersom att min mobil har valt att bråka med mig.. Men även denna kommer senare under kvällen!

Schoooooool

Drar till skolan nu!

När jag kommer hem tänkte jag lägga upp dagens outfit och även skriva slänga upp lite snygga sommarkläder här. Tänkte ju egentligen gjort det igår, men så hann jag inte det!

TTYL

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN

Hoppas du läser detta inlägget innan du har skrikit så, för jag tänkte nämligen lägga upp några klänningar som jag tycker passar till studenten. Alla är ganska billiga och finns att beställa på internet.



1: Jag tycker absolut att en studentklänning ska vara vit. Men dett är ett undantag. Den här klänningen är något av det finaste jag sett. Jag tycker absolut den är värd priset! Har du denna på din student, kommer alla tjejer bli avundsjuka och komma hem och skrika på sina föräldrar o fråga varför hon var tvungen att ha en ful vit klänning!
2. Den här klänningen tyckte jag va jättesöt! Tycker den var lagom "finklädd". Och priset! Det är ju skit bra, 200 kr för en najs studentklänning gör att du kan spendera mer pengar på klänningen du ska ha på studentfesten eller kanske köpa en klänning att ha när du badar i poseidon!
3. Den här klänningen tyckte jag inte var någon speciell som jag hoppade i taket av lycka när jag hittade den. Men jag tyckte den var fin och absolut "studentig".
4. Även denna är inte vit. Men den är naturvit och det tycker jag kan funka. Med naturligt hår och en lätt sminkning är du good to go!



Den här klänningen la jag inte med i collaget med mening för att jag kunde inte bestämma mig för ifall den var passande på en student eller inte.. Den kanske mer funkar till festen efter? Eller midsommarafton kanske? Vad tycker ni?

Detta va bara några av de klänningar jag tyckte passade till studenten. Det finns massor ute på internet och även inne i stan. Skulle även kunna rekomendera NK coktail eller NK mode, tycker dom brukar ha ganska fina klänningar. Så ut och leta, det finns någon klänning till alla!
Ha en bra student!

Senare ikväll

Senare ikväll tänkte jag lägga upp massa modeinsperation till sommaren! Tänkte även slänga upp lite fina studentklänningar för de som ska ta studenten snart!

Nu ska jag sätta mig o plugga lite.. Hörs senare!

Bloggtrafik

Vill du ha fler läsare till din blogg? Klicka här , helt gratis!

Home sweet home

Nu har treorna på Polhem tagit studenten, åååh dom va så glada. Jag, Emma o Fanny blev lite småledsna, inget polhem utan vissa av dom ju :(
Efter studenten drog vi in till stan för att tröstshoppa lite hahahah. Nää men Emma behövde saker till Kreta och Fanny skulle köpa present.
Jag köpte en svart byxdress på H&M, men insåg nu när jag kom hem att den va megaful. Såg ut som en vuxen bebis typ. Så den ska jag lämna tillbaka imon.
Mitt bästa köp idag var min Frapino Melon/Jordgubb <3



Fan måste köpa en kamera.. Eller neee, önskar mig nog hellre en. Pallar inte lägga mina egna pengar på något så dyrt :(

Lindholmen + stan

Nu drar jag till polhems student! WIHOO
Efter de ska jag in till stan med mina brudar <3

TTYL

God morgon!

Tänkte börja med att det är mega fint väder idag = naaaajs student!

Det andra jag ville säga var att jag är jääääävligt sur! Vaknade av ett sms av Fanny där hon skrev att någon hade hackat hennes face och msn så hon kom inte in på det längre eftersom att de hade bytt lösen på allt. VA FAN ÄR DET FÖR STIL?! Asså seriöst, vem gör något sådant?! Fattar dom inte hur sur och framför allt ledsen man blir?
Om någon har nån som helst aning om vem det kanske skulle kunna vara så hör av er! Man kan inte göra något sådant utan att räkna med konsekvenser!

Hör av er till: thelifeoffanny.blogg.se

Jag har tagit stuuudenten, fyyyyyfan vad jag är bra

Om det ändå kunde va så bra.. Istället sitter jag och skriver på en Bokrecension.. WIHOO

Nej men fatta sköönt för dom som tar studenten imon, dom är fria.. Eller aah typ haha.
Jag Emma o Fanny ska troligtvis dra in och kolla på när dom springer ut, om det inte är så att det är som ett vattenfall från himlen. Vi ska skrika högst av alla och Fanny har även planer på att köpa kristallchampange HAHAHHA. Men jag håller verkligen tummarna för polhems studenter att solen ska lysa över dom under hela dagen! Dom andra studenterna på andra skolan skiter jag i, dom kan ha regn (a) men polhem ska ha det bästa!

UPDATE (2 sek efter HAHAH)
Kollade vädret på SMHI nu och dom säger att det ska bli 14 grader och sol imon = underbar student med mina girls!



Bild för min brors student år.. 2008 om jag inte minns helt fel!


Om 2 år e det min tur!!

Dollyblond



Denna tjejen har äger min favoritblogg. Dollyblond. Hon är en sjukt cool tjej som har sin egna stil. Ibland har hon kläder som jag känner att jag aldrig skulle ta på mig, men ändå får hon dom att funka. Det var hon som inspererade mig om tyllkjolen.
Hon skriver sjuuukt roligt och ett stort plus är att hon säljer lite av sina kläder för billiga priser. Det enda man behöver göra är att mejla sitt intresse till henne.

Besök hennes blogg här: dollyblond.se

Nya inköp!

Har faktiskt glömt att uppdatera om lite nya köp jag har gjort!



Här är underbara Fanny med min nya sporbh! Jag hade nämligen dans igår och glömde min sportbh dum som jag är.. Jag kunde ju inte dansa i axelbandslös bh! Så jag drog in till stan och impulsköpte en råååsnygg sportbh! Den är faktiskt väldigt bra, sitter som en "smeck"! Köpte den på H&M för 149 kr.


Denna bloggade jag om lite längre ner och nu ligger den äntligen i min garderob! Den var verkligen jättesöt! Vill ha den antingen till en vit tubtopp eller en typ blommig korsettliknande topp på skolavslutningen!
Jag köpte den i storlek 158 för storlekarna var väldigt stora även fast det var på barnavdelningen.
Jag köpte den på H&M för 49 kr. RIIIIKTIGT VÄRT!

Om ni kollar in om någon timme så har jag tänkt att lägga upp lite om min största modeinsperation!

Dagens outfit!

Detta hade jag på mig i det kalla vädret idag:

Linne: Topshop
Jacka: H&M
Jeans: JC (crocker)
Boots: Nilson



Andreas Wijk



Denna killen är underbar! En stor insperationskälla för mig. Jag vet han är kille, men jag tycker faktiskt att tjejer också kan ta efter kläder som killar har på sig. De han har på bilden skulle jag absolut gärna velat ha på mig med ett par leggings typ. Skit najs.
Och ett stort plus är att han är otroligt jordnära och sjuuuuuuuukt snygg. Me like.

Kolla in hans blogg här: kanal5.se/andreaswijk


Nu blir det lite ändringar

Ha bestämt mig för att börja snacka vääääldigt mycket mode på min blogg, eller i alla fall försöka! Ska lägga upp outfit varje dag och ge er tips och insperation.. Eller va tycker ni?
Den mesta insperationen kommer nog komma från andra bloggar jag läser, eftersom att det är därifrån jag tar min insperation.

HAHHAHAHAHAHHAHAHA

Emma: "FUCK FUCK FUCK FUCK JAG FÅR INTE UPP DEN!
Agnes&Fanny: HAHAHAH
Frida: Fan, upp med dig! Lägg dig på tallriken, där gör du bäst nytta!
Agnes&Fanny: HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA

Hahah fan va underbar lunch vi hade idag! Mycket skratt och tårar.

HAHAH sitter och kolla på Norska Hollywoodfruar nu, fy fan va roligt! Hahahahah, men saknar Maria Montazami!
HAHAHAHAHHAHA "Litt glada i flaska" = "Lite glada i sprit"

GODNATT

Hoppas på sol imon iaf..
Nu ska jag lägga mig i sängen o läsa i min underbara samhällsbok! Åhhh kommer sakna den under sommarlovet!



Fan va snygg man är innan man ska sova! Helt sick!

EMMA O FANNY, JAG E SUGEN PÅ SUSHI IMON! HAHAH
Eller ska vi äta mögelsallad? NEJ TACK

regn? sol? snö?!

Nu jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig imon!
Mamma säger att det ska bli kallare, min ipod säger att det ska regna på Lindholmen men solregn i Torslanda. Men smhi säger att det ska bli sol o 15 grader :O
Får typ packa ner termobyxor för man vet aldrig ifall det står på någon annan väderhemsida att det ska snöa imon :O

UTTRÅKAD TILL 1000!

Jag har verkligen inget att göra! Va fan e detta..
Får la dra ut med hunden eller nååååt.. eller välja kläder till imon.. eller dricka ett glas vatten.. eller springa ett varv runt huset..

Tips?!??!??!?!?!


Pluuuuugg

Äntligen klar med instuderingsfrågorna i Samhällen! Nu ska jag, eftersom att jag är en sån ängel, skicka iväg dom till Emma för hon kommer inte ha någon tid till att skriva dom idag.
Tänkte skriva lite på min bokrecension nu också, skit svårt.. Vill inte plugga när det är fint väder ute..

Hoppas ni andra har det bra i solen!

Rise and shine!

God morgon alla! Hoppas ni sovit gott.
Fint väder även idag, dock blåser det.. Men vill man vara fin får man lida pin!
Nu ska jag klä på mig, sen ska jag åka hem till josse o hämta min pluggsaker som jag glömde hos henne och även dra ner till maxi o köpa nya Elle Magazine!

När jag kommer hem ska jag göra en smoothie, lägga mig i solen och läsa elle.
Uppdaterar senare!

Josefine Börjesson <3

Älskar denna tjejen så sjukt mycket, utan henne inget agnes. Hon finns alltid för mig, och kommer alltid göra det. Vi kommer aldrig bryta kontakten. Aldrig. Alltid du och jag mot allt. Du är guld värd och jag är jätte glad för att du vill vara med mig haha även fast jag vet att jag kan vara jobbig ibland..

Godnatt min ängel.
Älskar dig över hela mitt hjärta.
Ord kan inte beskriva min kärlek till dig!
Min bästa vän <3


Godnaaaaaaatt

Trötter.

Topless Lesstop Soplest. Typ så

Whhhaaaaaa sorry för dålig uppdatering, men vädret har varit "icke datorväder"..
Idag har jag o josse my love solat i hennes blivande garage (de e bara en typ grund än så länge) underbart! Hade fan kunnat sola naken om jag hade lust HAHAH.
Har precis varit uppe o ätit hos några grannar. Nu är frågan va fan vi ska hitta på ikväll, typ alla är upptagna.. Men va fan, jag o joss kommer alltid på nåt ;)

TTYL <3

bästaste vän <3

Den bästaste kompisen jag har typ, kan verkligen snacka om allt med honom, skrev detta fina till mig.
ALL KÄRLEK TILL DIG <3

ange, i look at you everyday,
so beautiful i have to say.
you shine up the day for me,
the reason why im here to be.
the only girl i want to see,
the only girl i want to hold in my arm.
my hearts pumps of her charm
protect her from the worlds harm,
is all i want to do,

"ÅSKFOTBOLL"

Har varit o kollat fotboll med mina vänner nu, de va sjukt mysigt :) åskade lite i bakgrunden, lite ball..
Bilder kommer, när jag hittar min kamerasladd!

VALLEEEEN

Nu ska jag klä på mig lite o dra upp till fotbolls planen med Josse o Kagge. Ska spela lite fotboll med massa goa människor och sedan kolla på när några kompisar har match ;)

TTYL

Dagen i bilder








Full fokus på plugget.

Älskar sin Emma o Fanny <3

Regn blandat med sommarvärme = Göteborg

Idag har de typ inte varit någon speciell dag, bara vanlig skoldag typ. Förutom att vi fick möglig kyckling i vår sallad! Fy fan trodde jag skulle spy upp eller nåt! Fanny o Emma fortsatte äta med god aptit! hahaha :D
Nu ska jag kolla på The Hills (a)

Whhhaaaa, man kan inget annat än älska sånna här intressanta inlägg?

Imon blir en bra dag

Imon ska de tydligen inte bli lika fint väder, men de stoppar inte mig från att gå barbent även imon! haha.

Ska nog in till stan med min man Josse imon, ska köpa den tyllkjolen jag skrev om lite längre ner och ett linne tror jag.. om plånboken tillåter.. Efter det blir det gymmet YES!

Nu ska jag duscha sen lägga mig i sängen o lyssna på go musik.
Hörs imon, ha en bra dag i solen imon!


Orgasmfin klänning

OH HERRE MIN GUD. FY FAN VA FIN.
Bild tagen från dollyblond.se (min favoritblogg)


Vi e bra

Jag o Emma e duktiga. Vi börjar egentligen 10.20 imorn, men ska dra till skolan o vara där kl 8 för att plugga.. Så är det när man går på Polhem, Göteborgs störtsa skola för pluggisar.

Dagen idag.

Nu kommer bilderna från idag :D






Sommaren är här!

Hade klänning o barbent till skolan idag, de e sommar.
Idag har de varit en skit go skoldag med dom bästa tjejorna man kan hitta. Hade skit lång lunch så satt ute på kajen o solade! Skit najs. Sen drog vi o åt sushi, haha skit gott. Tills Emma mosade en fluga med sin sushipinne, haha äcklade mig som fan!
Hatar btw min svenska lärare, hon e en bitchig liten mupp. Skulle haft tal idag egentligen o verkligen förberett mig o allt, men hon vägrar låta mig fanny o emma vara med på lektionen.

Haha, ni får en wasabi bild från sushin idag! Resten av bilderna kommer senare.



Bild: Fanny Gullberg

WHAAAA

E det bara jag eller är gymmet typ de bästa som finns? Man blir smal och kan spana snygga killar samtidigt! Haha, jag kom iaf precis hem från gymmet. Hade sjukt skoj.

Nu ska jag sätta mig o börja plugga till ett idrottsprov jag har på torsdag o sedan även gå igenom mitt tal tills imon.. Ska snacka om New York, hahah alla kommer somna!

Ikväll, kl 21 kommer Desperate Housewifes. Så ska nog fixa en chailatte o krypa upp i soffan med min vovve o kolla på de sen!

Kommer nog inte skriva något mer ikväll, känner att 5 inlägg räcker. Hahah.
Imon blire ca 20-25 grader, jag o Fanny har bestämt att vi ska ha bara ben till skolan för första gången. Ofta in det typ är ett jävligt najs sommartecken?

NU DRAR JAG

GYMMET VÄNTAR

Uppdaterar när jag kommer hem, svettig o mysig.

Love

Hahahah daaamn jag e på G idag, 3 inlägget idag!

Har hittat min kjol! Äntligen! Kommer använda sönder den i sommar

FANNYYYY!

Det är namnet på den bästa tjejen!
Jag älskar min nya design!

Sitter och kollar på The Hills nu, när jag egentligen borde plugga. Men The hills är mer lockande!
Har varit sommar idag och jag har varit ledig, så har legat ute i solen hela dagen. Bäst. Fast har knappt blivit brun, hatar sveriges sol.. Hahah

Ska dra till gymmet med Kagge snart! Ska bli biff. Nää men va fan, kom på idag att sommaren faktiskt närmar sig.




.

Nu kör vi!

Tjatja alla bloggläsare! hahahah

Nu ska jag bli värsta bloggerskan, yesyes!
Min älskade Fanny ska hjälpa mig med designen för jag har ingen aning om hur man gör!
Hahah vi får se hur detta går. Men de ska nog gå bra.

TTYL <3

RSS 2.0