Landet med stort Ö

Är på öland nu, internetet här är seeeeeeeeeeeeeeeeegt.. därför jag inte bloggar så mycket. Men jag o josse har det sjukt bra, va i Borgholm och shoppade igår. Jag köpte en klänning och 2 super söta galgar, visar imorgon hur dom ser ut. Imorgon blire shopping i Kalmar om det är dåligt väder!

Funderar på att köpa Iphone, men vet inte vilken. Den gamla finns att köpa på rea nu, men finns bara med 8 GB och det är ju lite lite för mig. Men den nya finns att köpa i 16 GB men den kostar mer..
8 GB, älder modell (160 kr/månad)
16 GB, ny modell (280 kr/månad)

Svårt.. Men det lutar mer åt den nya.




SAKNAR DIG FILIP

Enbart till Filip

Min älskade vän Filip ringde från USA igår kväll, åh det känndes bäst att höra hans röst igen! Saknar honom så. Vi pratade massa om vad han gjorda i USA och så vilket fick mig att fatta att han verkligen kommer vara borta i ett år nu.. Han berättade också att han läste min blogg varje kväll innan han gick och la sig och då insåg jag att jag faktiskt måste börja uppdatera bättre för att han ska få reda på lite vad som händer här hemma och lite så..

Imon åker jag iaf till Öland, Josse följer med men tar tåget hem en vecka innan jag åker hem :) ska bli skönt att komma bort från Göteborg lite faktiskt.. Älskar Öland. Kommer även fira min födelsedag där, det blir najs!

Nej nu måste jag fortsätta packa!

Tänkte bara göra en snabb Hiss innan jag loggar ut här ifrån:

HISS

Att Filip ringde igår och jag fick en bekräftelse på att han hade det bra (inte för att jag tvekade på det innan, men alltid skönt att höra). För Filip om du inte har det bra måste du åka hem direkt! Hem till mig (a)



Hahah en ruggigt gammal (1 år) bild på mina best friends Filip och Andreas <3


Agnes Hissar och Dissar

Ny Kategori: Hiss & Diss




- Sockerkaka

Jag och fanny gjorde en mega god o torr sockerkaka! Och som grädde på moset blev det ett mega hål i mitten av den. Den blev skeeeeeeeeeeeeeev

- Blivande It girls

Jag och Fanny insåg igår att vi ska bli it girls. Vi ska inte sitta hemma o ruttna varje kväll. Funderar på att starta en ny kategori här på bloggen där jag berättar om våra It Girl kvällar. Vad tror ni?
xoxo A & F

- Gothia slut

Älskar att det är massa folk i stan under gothia. Men nu när det är slut kryper äntligen alla små äckliga fjortisar tillbaka till sina små hål och ligger och sover enda till nästa partille och gothia cup.




- Ingen bra start på It girl

Jag och Fanny åker ifrån varandra nu när våran start på vår "it girl" tid är igång. Men vi får kämpa på egen hand. Vi klarar det. Undra om det blir något ikväll? Verkar rätt torrt ute.


Designen på mina "hiss" och "diss" kommer nog att ändras, slängde bara ihop någonting för att ha det. Blev många hissar denna gången och färre dissar, vilket betyder att det är maaaaaassa bra nu!





Shopping



Gina: 49 kr (rea)



H&M: 199 kr



Avklippta jeans från JC. Köpte jeansen på rea 179 kr och så sydde dom upp dom till shorts gratis!

Ikväll blire PINK med mami. Ska bli sjukt mysigt.

I'm sorry

Jag vet att jag sa att jag skulle fixa ett shoppinginlägg senare. Men jag klarar det inte just nu. Saknar min bästa kompis Filip för mycket. Han har varit borta i 4 dagar av 365..


Dead man walking

Det känner jag mig som just nu.. Har jobbat från 12-16 och sedan följde jag med josse in o kollade på en match när hennes syssling spelade. Det va sjukt kallt och rätt segt, men va gör man inte för sin kompis. På vägen hem sov jag och josse som grisar, med öppen mun och dregglade. haha nejnej, det va lite o överdriva. Men vi sov som stockar.

Ska kolla på ett avsnitt av The Bachelorette nu och sedan ska jag lägga upp ett SHOPPINGINLÄGG tänkte jag.


Flyttat



Har förresten flyttat in hos min bästa Josefine. Eller njaaa.. En tandborste har iaf det!

Har fixat så att jag kan lägga ut videoinlägg nu, funderar på att kanske lägga upp något imon.. Får se hur det blir med det.

Min dag imon börjar med att jag ska dra in o äta lunch med mami i stan och sedan möta upp min älskade kusin och bästa shopping kompis Lisa (L)


Dagens outfit



Keps: Stadium
Kofta: Monki
Klänning: Forever 21


f-ö-r-l-å-t

för den usla uppdateringen.. Men jag har verkligen inte haft orken. Inte bra. Idag har jag iaf jobbat. Va helt död typ, gick inte o la mig försen 04.30 kvällen/natten innan.. Inte smart.

Tänkte vara snäll och lägga upp en bild på mitt fina ärr som jag fick när jag brände mig på grillen på Donken. Ni ska va glada att ni får ett kort efter ett par dagar, när det var helt nytt hade jag massa blåsor över hela ärret.



Min kväll:


..

Jag orkar inte. Hör av mig imon efter jobbet, 12-16


Shopping

Sitter i josses underbara säng just nu, precis varit o badat i havet för första gången detta året. Ska sova här inatt. Ska upp 6.30 imon och följa med henne till tandläkaren och sen drar vi till Donken och äter frukost! hehehe

Idag va jag inne i stan med min kusin, mega mysigt. Inte träffat henne på jätte länge. Köpte en typ jeansklänning som egentligen va ett nattlinne typ.. Lägger upp bild på den imon.

Nu ska jag, filip, josse och alex sätta på en film o sen ska alla sova här.. myspys.

Imon ere jobb 12-16!



Jag saknar er mina tjejor. Dags att komma hem nu


Dagens outfit

Jag borde tvätta min spegel



Klänning: Gina
Skor: Converse
Väska: Tiger of Sweden


Nelly.com

Som jag sa innan så skulle jag hämta mitt paket från Nelly idag. Men innan jag och mamma gjorde det så tog vi motorbåten (helt ensamma för första gången) ut till Hönö och åt räkmacka på Tullhuset. Det va skit mysigt att bara vara med mamma en kväll, vi har så roligt tillsammans!

Men nu tillbaka till paketet.. Skorna.. Vet inte änns vart jag ska börja, dom är perfekta!! Älskar dom!!
Men klänningen.. Den är så ful va! Kommer inte änns lägga upp bild på den här. Den är hemsk!





Kvällsgos med mina nya skor


MEN VAAH?!

Jag: Jag vill få lappen från Nelly så jag kan hämta mitt paket..
Pappa: Har du gjort det då?
Jag: Vadå gjort? Jag har ju inte fått lappen
Mamma: Jo, den fick du i förrgår. Sa jag inte det?
Jag: MEN VAH?!
Mamma: Oj, då glömde jag nog det. Undra vart den ligger..

Hahaha min mamma e sån mupp. Ska tvinga henne att åka med mig o hämta det bara för att hon glömde säga att mitt paket hade kommit.

Lägger upp bilder på det ikväll!

12-16

Jobb på Mcd. Ute i Lobbyn, helt okej..

Idag

Drar snart till jobbet, 11-16. Idag har jag utbildning i matsalen, rätt chill ändå..

Min outfit idag:



Jacka: H&M
Linne: Svea
Strumpbyxor: Twilfit
Stövlar (Hunter): Fiourcci

Hörs när jag kommer hem!
Ha en chill dag i regnet


Eclipse

O-M-G! Den va skit bra!! Kan inte förklara med ord hur bra den va.. Massa romantik, det gillar vi ;) och skit spännande! Jag, Linda och Josse satt o höll varandra i händerna genom HELA filmen, vi va helt inne i den!
Och herregud.. ni skulle sett mig varje gång jag såg Jacob.. Hahahahah! Såg ut som jag fick orgasm typ. Sa flera gånger "nej jag klarar inte detta. Måste typ gå ut. Han är för snygg" haha. Asså han har aldrig varit så snygg som han va i Eclipse. Dom andra filmerna kan slänga sig i väggen, Eclipse e min film!

AGNES (L) TYLER

Titta och njut






Min bilvande pojkvän.

Agnes Lautner eller Taylor Steingrüber


5 månader!

Idag har jag och min bästa kompis varit gifta på facebook i 5 månader och det ska självklart firas med bio efter jobbet! Jobbar från 12-19.30 och efter det drar jag direkt in till stan och möter upp Josse och Linda. Vi ska gå och hämta ut biljetterna och sedan går vi och äter middag på något mysigt ställe.

Bion vi ska se är självklart Eclipse!

Kommer nog inte kunna uppdatera något mer idag eftersom att vi kommer komma hem väldigt sent. Men självklart slänger jag in något inlägg imorgon innan jag drar till jobbet.

Ha en bra dag i solen guys!


2-3 dagar

Om så många dagar kommer jag få ett sms där det står att jag ska hämta ut mitt paket från Nelly. Visar när jag hämtar mitt paket vad det är jag har beställt hem!



Är som en lycklig liten bebis just nu. Hoppas jag är lika lycklig när jag har hämtat mitt paket!

Nu ska jag fortsätta se på The Bachelorette och dricka jordgubbste.


The Bachelorette

Innan jag började titta på detta programet tyckte jag att det va skit töntigt. En tjej som dejtar typ 15 killar. Trodde aldrig att jag skulle säga detta, men jag är helt såld. Det är så bra. Såg precis avsnitt 3, grät som en bebis när hon var på dejt med Roberto. Han är allt en tjej kan önska sig: snygg, romantisk, omtänksam, sexig, beskyddande.. Ja jag hade kunnat skriva en millång lista om Roberto. Men istället så ger jag er det här klippet så ni kan se själva. Get ready to cry

the.bachelorette.s06e03.hdtv.xvid-2hd.flv - 503.0 Mb

Se det, ni kommer inte ångra er




Update: Det är så jäva synd om Justin va! Alla är emot honom och tror att han e där för att få uppmärksamhet. Men han gillar verkligen henne och jag tror på honom. Han e en skit bra kille! ÅÅÅÅH JAG BLIR SÅ SUR!


Övningskörning

Va ute och övningskörde med mamma nyss, huuuur kul som helst! Skrek som fan i början haha, så läskigt att gasa. Mina kärringstopp går absolut inte att räkna på en hand. Men jag blev bättre o bättre efter bara första gången.

Skulle egentligen varit med Fanny och Emma idag eftersom att Fanny drar till Frankrike imon och Emma till Malta på tisdag.. Men båda behövde packa så jag kommer inte träffa dom på mega länge.. Typ 25 dagar.. Åh va lång tid..
kommer sakna ihjäl mig. Älskar er tjejor <3

Nu ska jag och mamma köpa jordgubbar och sedan sätta oss och kolla lite på nelly.com för att se om vi ska beställa något. Mys.

Uppdaterar senare ikväll!


Nelly.com

Satt inne på Nelly i jakt på ett par snygga kilklackskor. Hittade ett par som jag tror jag tycker är snygga. Vad tycker ni?

Base SEK 314, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Dom finns i vitt och jeans tyg också.. Men fan jag vet inte. Vad tycker ni? Jag tror jag gillar dom..

Hittade dessa på samma gång som jag tror att jag kommer beställa när jag ändå är i farten!

Rochelle Dress SEK 269, Jeane Blush - NELLY.COM

Fedora SEK 359, Timeless - NELLY.COM
Klänningen kostar 299 kr (rea) och skorna kostar 399 kr (rea)


Nu så..

Tänkte lägga upp bilder på mitt läppstift jag köpte härom dagen och på ett armband jag fick av josse samma dag.

Jag tänkte ju köpa det ljusrosa från mac, men precis när jag skulle betala så föreslog expediten ett nytt läppstift som är framtaget av Lady Gaga. Färgen var liknande fast lite mer glansig och alla pengarna gick till deras Aidsfond! Så jag gjorde en god gärning samtidigt som jag shoppade. Kan det bli bättre?



Denna kollektionen kommer bara finnas kvar i ett år, så passa på! Finns i två olika färger och kostar 180 kr. Jag köpte färgen: Viva Glam Gaga

Och detta armbandet fick jag av min baby Josefine.



Igår va jag o Fanny på partille som sagt. Såg en så snygg kille va! Trodde jag skulle smälla av. Saknar honom redan.
Hade en riktigt bra dag med Fanny i stan! Vääääldigt varmt, men de va chill.
Just nu sitter jag och väntar på att hon ska vakna så att jag kan få tag på henne o bestämma vad vi ska göra idag..

Update: ska inte träffa emma o fanny idag. båda behövde packa eftersom att dom ska lämna mig här i sverige :( så nu ska jag köpa godis o tröstäta..


...

Tänkte lägga upp ett inlägg med bilder på det jag har köpt och berätta om partille cup idag. Men jag klarar inte det nu. Jag bryter ihop. Mina närmsta kompisar vet varför. Inlägget kommer nog imorgon.


Dagen idag



Jobbet nu



Med Fanny och hennes friend Dian
a

Update: Min älskling Josse har kommit hem nu. Josse möter mig efter jobbet och vi drar in till Fanny&Diana.
Har tagit en outfitbild som jag lägger upp ikväll



Godnatt

Jag älskar att jobba på Mcd, men det suger fan kraften ur en.. Klockan är snart halv tolv och jag är vråltrött!
Sitter och äter jordgubbar med keso och kollar på the hills.
Ska se ett avsnitt till sen sova.
Hinner nog inte uppdatera försen imorgon kväll eftersom att jag har en fullplanerad dag. Jag hoppas på att jag kommer hem med något nytt från stan i alla fall och självklart uppdaterar jag er om det är så att jag gör det.
Ni får ha en bra dag imon, passa på att ligga i solen! Det ska ju bli varmt nu, och hela helgen tror jag! Sola gött.

GODNATT LOVERS



Shopping imon!

Fick nyss reda på att jag fick 730 kr för dom fyra dagarna jag jobbade i juni. så imon vill jag dra in en snabbis till stan imon innan Partille cup. Men vill också spara.. Så får sova på saken.

Detta är vad jag funderar på att köpa:



Den här hatten är jag intresserad av, den finns på herravdelningen på H&M. Hittade den inte på deras hemsida så fick ta en bild från min kompis, därför jag gjorde den suddig.


Ljusrosa läppstift från M.A.C
Kostar 180 kr TROR JAG.. Det är rätt dyrt eftersom att jag inte vet hur mycket jag kommer använda det, så det måste jag verkligen fundera på..

Detta är nog det jag funderar på i dagsläget. Det finns så sjukt mycket mer jag vill ha, men eftersom att jag bara har lite pengar under juli att leva på så får det bli mindre shopping.. Den 25 augusti, kommer min stora lön! LYCKA


Run Forest, run! Eller nej.. Cykla!

Jag o mami ska köpa en damcykel och dela på. Jag får välja modell och färg.
Jag tänkte att jag skulle be er om lite hjälp.
Har redan bestämt mig för en damcykel. Men här finns den i lite olika färger.


En grön?


Vanlig vit?



Svart?

Jag vill dock helst ha en rosa, ljusrosa. Men vet inte vart man kan köpa en sån.. Man kanske kan köpa en cykel och en burk rosa färg? :O eller funkar det tro.. ?

Min önskelista

Kom precis hem från jobbet. Det doppar från mig. Det spöregar ute.

Här kommer min önskelista som jag har tjatat om!


Plattång


Min plattång som jag har skrivit om i ett inlägg lite längre ner. Den verkar hur bra som helst och den är lila. Kan ju inte bli bättre?


Vågtång



Finns inte så mycket att säga om den här? Den gör håret grymt snyggt. Den är underbar.


Armband


Humanity armband, ett ljusrosa som finns på Raglady. Älskar det! Fick ett av mamma i julas, men har tappat bort det. Hemskt.


Kamera



Asså det är ju pinsamt att jag tar kort med min mobil när jag har en blogg.. Så en kamera behöver jag verkligen! Får jag inte det av mina föräldrar får jag köpa utav min lön. Detta är något jag verkligen behöver.


En ny, BRA, cam



Jag har ingen aning om vilken cam som är bra faktiskt.. Den här kommer iaf från Genius och ser ball ut. Hahah.

Pengar



Alltid bra att ha, eller vad säger ni?

Detta är vad jag önskar mig. Vad önskar ni er i år? Något jag har glömt?

Det blev inget partille cup för mig idag med tanke på att när man går utanför dörren är det som ett vattenfall typ. Men imon ska det bli 20/25 grader och solmoln så tror jag drar in efter jobbet och möter Fanny och Diana.
Imon kommer även Josse hem, vi har inte träffat varandra på 1 månad ungefär. Ska bli skit härligt att träffa henne.  <3

Dagens outfit & gårdagens inköp

Såå, det blir ingen gårdagens outfit. Men här får ni dagens outfit!


Dålig bild, men så gåre när man har bråttom.
Shorts Twist and Tango
Linne Topshop
Oversize kofta Topshop
Boots Nilson


Min vovvsing ville vara med <3

Mitt inköp igår, skit go body butter.
Finns att köpa i stora matbutiker, jag köpte min på maxi för 90 kr.
Den gör huden väldigt len och den hjälper till att bevara solbrännan.



Mitt liv hehe

Ska strax dra till jobbet, åker med papi hem sen för att jag ska hinna duscha innan vi drar till familjen Rydstern!
Vet inte om jag kommer kunna lägga upp något ikväll, men jag ska försöka få upp min önskelista när vi har kommit hem ikväll.
Jag vill passa på att önska Fanny lycka till på Partillecup! <3 du är bäst!
Imon efter jobbet ska jag dra in till stan för att träffa Fanny och hennes kompis Diana, ska bli skit kul :D vi ska checka Partille såklart, ses där?

Förlåt

Sorry, det här med datorn tog längre tid än va jag trodde.. Håller nu på att lägga tillbaka alla m
ina filmer och liknanade till min "nya" dator.. Jag hade tänkt att lägga upp dagens outfit och även dagens inköp idag, men med tanke på att min dator redan jobbar för fullt så kommer jag inte kunna göra det. Men jag lovar er att gå upp tidigare imon innan jobbet för att fixa det inlägget till er.

Imon ska jag jobba igen, 12-16. Sen på kvällen ska vi till mina barndomskompisar och äta middag, min älskling amanda som jag inte har träffat på skit länge (L) så kommer nog inte uppdatera försen sent imorgon kväll.

Nu ska jag lägga mig i sängen med ett glas vatten och kolla på the hills. min drog

Sovgott!



FJOOOOOORTIIIIS

Start over

Sitter och för över ALLT från min nuvarande dator till min "nya" dator.. Ska få min brors gamla bärbara och använda den som extern dator eftersom att skärmen på hans dator inte fungerar.. Jag är super glad.. NOT. Hade varit skit glad om skärmen på hans bärbara fungerade, men nej.

Efter jag är klar med allt detta ska jag lägga upp min önskelista (a) den kanske kan ge insperation till era kommande önskelistor!

Hörs senare

Working 9-5

Njaaa.. Inte riktigt. Men 10.45-15-30! Rätt go tid, men med tanke på hur jag mår vill jag egentligen bara ligga hemma i min säng och kolla på Gossip Girl.

När jag kommer hem från jobbet tänkte jag lägga upp min önskelista eftersom att det är mindre än en månad kvar tills jag fyller år (a) ååh jag e lika glad som alla små barn på min födelsedag! Bästa dagen på året.

Nej nu måste jag skynda mig!
Hörs senare


ProViva



Här har ni mig, min "magens bästa vän" och min otroligt bra cam.
Detta är min kväll, och chatta med Amanda. Myyyys

Jag har hittat den

Sitter i Mr. X tröja och letar efter en bra plattång som jag kan önska mig när jag fyller år.. Och nu har jag hittat den. Den är perfekt, precis som jag vill ha den!

Philips SalonStraight Sonic Plattång <3



Märke: Philips. Namn: Sonic Technology. Pris: 699 kronor.
Plus: Testets snyggaste tång som dessutom ger ett superresultat. Tack vare det humana priset en testfavorit.
Bra för dig som: Vill ha fantastiska Hollywoodlockar på långt hår och kunna platta håret både snabbt och lätt. En bonus är att tången vibrerar och separerar håret vilket gör det enkelt att både locka och platta.


Åååh den är underbar! Jag är kär på riktigt

Mysdag

Idag hade jag och Linda en rejääääl mysdag, skit härligt att bara återhämta sig.. Vi drog till maxi imorse och upptäckte att maxi verkligen har ALLT. Eftersom att vid bomullen så hittade vi detta:


Rauwr.. Så om man får oväntat besök e det bara o dra till Maxi.

Fast jag och Linda kom därifrån med :



och magens bästa vän som jag klunkad i mig i hopp om att min mage skulle bli bättre.. Men nej den väljer att fortsätta bråka med mig. Någon som har tips på vad man gör när man har magproblem?

Dagens outfit



Jacka: Gina Tricot
Tunika: H&M
Boots: Nilson

Idag blire slappedag med Linda, bara kolla på film och mysa hela dagen. Jag är nämligen typ magsjuk, eller jaa.. jag spyr inte men jag kan inte äta något.. så har inte direkt orken till att göra något idag.
Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa Gustav som jag inte har träffat på år och dar, saknat honom. Och imon blire jobb igen! Börjar 10.45 -.-

Nu ska Linda komma o hämta mig o vi drar till Maxi en snabbis!
Uppdaterar sen

Godnatt!

Ååååh så trött, jobbet suger ur all kraft. Imon ska jag sova läääänge o sen förhoppninsvis sola och kanske lite shopping på det!

Uppdaterar imon.
Ska testa lägga upp ett videoinlägg imon, får se om det blir något bra eller om det bara känns helt töntigt. Hahah



HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAH jag skrattar så jag gråter åt kvaliten på min webcam!! Jag måste köpa en ny :O

Förra sommaren. Minnen









Dagens outfit



Shorts: Twist and Tango
Linne: Topshop

Surprise!

Hej alla glada sommarmänniskor!
Kom precis hem från jobbet, gick faktiskt riktigt bra idag! Äntligen känner jag att jag lär mig något.
Tänkte berätta om kvällen igår, kunde ju nämligen inte berätta igår vart vi skulle. Vi hade nämligen planerat en överraskningsfest för Filip som ska till USA i ett år. Eller jaaa, hans mamma hade planerat o vi kom typ (a) men det va riktigt mysigt! Dom hade fixat 5 kamp, skit grymma lekar. Sen drog vi o badade o lite så.. Fanny va med mig där, vi hade det bäst <3

Bilder från kvällen.












Tack för en go dag, Älskar dig Fannsson <3

Dagen idag

Åhh vaknade precis med lycka i magen för jag tänkte gå ut och lägga mig i solen. Drog upp min rullgardin och min lycka sögs ut.. Det är ju för fan molnigt och blåser!!!! Ändrade planer.. Jag ska sitta inne och kolla på Pretty Little Liars och Dear John och tjocka mig med popcorn.
Snart kommer Emma och Agnes hit för att lämna Fannys bikini, lite senare kommer även Fanny hit då ska vi fixa oss lite tsm och sedan bär det av till ---------. Kan tyvärr inte avslöja idag vart vi ska ikväll, men imorgon kommer jag självklart säga vart vi va och vad vi gjorde. Det enda jag kan säga är att det kommer bli BÄST!

Jag saknar btw, min bästaste bästaste kompis Josefine Börjesson. Tycker det är dags för dig att komma hem nu, 1 månad utan dig är fööör länge!

Nu plingade mina pop corn!
Vi hörs senare, eller imon!

Hard work

Sorry att jag inte uppdaterade igår, men vaknade halv tolv ungefär och drog direkt till Linda för att sola :) sjukt mysig dag med henne! På kvällen mötte jag upp Kagge och vi spenderade kvällen med Filip, Karlsson, Anna och Linda! Kollade på How I Met Your Mother (L) hahahhah.

Idag ska jag jobba.. Donken! 11.30-15.45, rätt go arbetstid ändå!

Hör av mig när jag är hemma!
Ha en bra dag i solen :D



Sam Way, snyggaste personen på jorden.

Godnatt lovers

Dags att sova nu. Jag och Amanda har upptäckt att vi har mycket gemensamt, mer detaljer kommer jag ALDRIG att berätta.. Men fan va roligt vi hade det! Hahahhaha

Har hittat min nya favorit serie: Pretty Little Liars. Bästa serien på länge, sjukt najs! Se den.

Imon blir det solning och mycket prat med Linda!
Sovgott! Uppdaterar imon


RSS 2.0