"The lazy girl's beauty guide"

Satt och läste min Seventeen magazine och hittade en artikel om hur man blev "smokinh hot-super fast-with zero effort"! Hur bra låter inte det liksom?! Tänkte dela med mig om det som står, för det va verkligen skit bra saker!

"Press and go"

Detta är en sorts ögonskugga som kommer på en klisterlapp typ. Man sätter denna mot ögonlocket och så skrubbar man lite. Och vipps så har man en perfekt ögonskugga som är perfekt formad på ögat. Det kallas Eye Tattoo, så jag antar att det är som en sån tatuering man hade när man va liten ni vet.







Dessa kommer från ett märke som heter Hard Candy.

"Bold Nails, No mess!"
Detta är ungefär som ögonskuggan ovanför, en klisterlapp som man sätter på naglarna och skrubbar lite lätt.

Eftersom att min dator inte har printscreen så kunde jag inte lägga upp en bild på hur det här blir, men ger er en länk där det finns bilder på det.

http://s7d2.scene7.com/s7ondemand/zoom/flasht_zoom.jsp?company=Sephora&sku=P263902&config=zoom_config&zoomwidth=725&zoomheight=605

Jag kommer absolut satsa på dessa metoderna, jag tror starkt på dom!





Linda!

Ååååh asså ni fattar inte hur lycklig jag är just nu! Min Linda är hemma igen (L) Hon har varit iväg och seglat i två månader, har enbart kunnat mejla lite med henne.. När vi såg båten idag.. Aldrig blivit så glad och när jag såg linda.. Jag trodde jag skulle dö! Det kändes så overkligt! Hahah kramen blev blöt av mina glädjetårar, kunde inte hålla tillbaka, så började storgråta när jag kramade henne!
Va med henne en liten stund idag och hon hade massor att berätta! Så imon ska vi sola eller något och prata igenom ALLT som har hänt och kolla på massa bilder från resan. Åååååh Linda!
Hon fick en pojkvän på resan också, Philip, så sjukt söta tillsammans verkligen alltså! Och om allt hon har sagt om honom verkar han som den rätta för henne. Längtar efter att få träffa den lyckliga killen som får min bästa kompis till girlfriend!

Aldrig saknat någon på detta sättet som jag har saknat Linda!
Jag älskar dig! <3




Shopping

Va som sagt inne i stan idag med filip, mycket mysigt! Fick köpt lite idag, dock inte det jag hade planerat.. Men så blir det alltid för mig!

Tänkte börja med att lägga upp en bild på dagens frukost! Haha mums!



Fruktsallad med grekisk yoghurt. Grovt bröd med ost och ett glas vatten!



Nya shorts. Rea, 249 kr på Twist and Tango.



Ny bikini. Gillade inte trosorna som hörde till toppen så köpte ett par vanliga svarta till istället!
Överdel 129 kr
Underdel 79 kr
Båda delarna är från H&M



Tunika H&M 149 kr

Nu ska strax jag, Filip och Linus kolla på fotboll.. Wippie.. NOT! Haha men det är härligt att umgås med mina kompisar så ibland får man offra sig (a)

Imon kommer min bästa Linda hem, hon har varit ute och seglat med sin skola i ca 2 månader. Jag och Filip tar hans motorbåt ut till Öckerö för att möta henne. Ååh det ska bli å härligt, äntligen ska jag får träffa min baby! Ska även få träffa hennes nya boyfriend som hon fick på båten.. Är lite nervös, men ska verkligen bli jätte skoj :D



Godingarna !




Morgondagen

Imon blir det shopping med bästa kompisen Filip! Kan behöva lite maligt "stöd" när jag ska prova ut bikini. Jag är ute på jakt efter en volangbikini och har hittat en på topshops hemsida som är ur söt! Håll tummarna för att den finns nu.. Ska även leta efter en sommarklänning, en navelpiercing, läppstift och hatt! Åh herre gud.. Kommer aldrig ha råd med detta! Men bikini MÅSTE jag komma hem med, så det så! Lägger självklart upp bilder på min shopping när jag kommer hem!

Nu ska jag snart lägga mig i sängen och fortsätta läsa Dear John och dricka Chai Latte (L)

Home!

Äntligen hemma! Lång flygresa från usa.. 13 timmar.
Gick dock ganska snabbt eftersom att jag spenderade min tid med min ipod, seventeen magazine, elsas mode och dear john! Snacka om att jag blev överlycklig när jag hittade den boken i bokaffären på flygplatsen! Den är på engelska så jag lär mig massa samtidigt! SUPER
Va dock en jävla bebis som skrev (asså verkligen gallskrek) under hela flygresan! Flygpersonalen fick dela ut öronproppar till alla för att man skulle kunna höra vad man själv tänkte.
Va även många djur på planet, aldrig varit med om det innan :O massa små hundar o katter!

Läste ut Elsas Mode på planet, en jätte bra bok om en tjej som genom sin blogg blir kändare och kändare i stockholms nattliv. Den är skriven av bloggaren Sofi Fahrman.
Sen Dear John.. Oh herre gud.. Filmen kan man ju inget annat än älska?! Och boken? FY FAN VA BRA! Har inte läs ut den ännu, men den är så fin!

Nu ska jag strax ner till bussen o möta Emma och Fanny (L) spenderar kvällen med mina babes och filip o karlsson! Myspys!




Spelas i mina öron just nu

Eminem feat. Rihanna - I love the way you lie



B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams of Paramore





Mike Posner - Cooler Than Me



(L)

Sista natten i USA


GO O GLAD KEXCHOKLAD!


för denna gången! Har varit borta i 16 dagar så det ska bli rätt skönt att komma hem till Göteborg igen. Saknar mina kompisar så sjukt mycket, brukar inte vara borta så här länge i streck.
Vi åker hemifrån 8.00 p.m och flyget går 3.30 p.m.. Hemma på måndag förmiddag :) och på kvällen ska jag träffa mina babes, Fanny och Emma! (L) har saknat dom skit mycket!
Har faktiskt inte så mycket mer att säga denna gången, kommer inte kunna blogga under söndagen. Men uppdaterar så fort jag har kommit hem på måndag.
Ha det så bra i solen där hemma!

Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik. Snart e det sleepingtime! :)

Happy Midsummer

eller något sånt? Midsommar e inte den bästa dagen på året enligt mig direkt.. Så att vara i USA över midsommar va inte så hemskt! Haha. Imon är det sista dagen här i USA, för vid 10.00 på söndag åker vi tillbaka till Los Angeles för att ta flyget hem till Göteborg igen! Har groooov hemlängtan måste jag erkänna, men har haft det bäst under tiden jag varit här! Här kommer några få bilder som jag glömt lägga upp.
Va inne i stan idag i hopp om att hitta en snygg bikini o några klänningar. Men kom enbart hem med en parfym från Abercrombie.. Haha inte illa, men inte vad jag hade planerat. Men eftersom att man har en sån underbar mamma som jag har så har hon lovat mig en shoppingdag hemma i Göteborg med henne <3

Tänkte bara påminna er om att om ni vill ha fler läsare till er blogg så kan ni använda bloggtrafik, det gör jag och många andra bloggare. Den är väldigt bra, finns många bra bloggar att inspereras av t.ex.
Klicka http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=agnessteingruber

Funderar på att gå ut nu o köpa hem massa gott USAgodis till måndag då jag ska mysa med mina tjejor!


Jag vid poolen idag


Blue Man Group, mina älsklingar <3


Jag o Mami <3


Jag o Min bror <3




Sommarkläder

Insåg just att nu när jag är ute o reser så är jag dålig på att lägga upp insperationsinlägg.. Dumma mig. Därför tänkte jag lägga upp lite plagg som jag i alla fall kommer använda flitigt i sommar! Kom gärna med åsikter om det jag väljer och gärna med tips om vad ni kommer ha på er.

Vita shorts/shorts över huvudtaget
Hittade inga vita shorts som jag tyckte va värda att lägga upp här, men ni alla vet ju hur vita shorts ser ut. Ni vet även hur sjukt fint det är med vita short när man har bruna ben. De får gärna vara slitna. Längden spelar inte så stor roll, men jag är inte jätte förtjust i shorts som slutar mitt på låren. Antingen under rumpan eller vid knäna, det är min åsikt. Samma "regler" gäller även för vanliga jeans shorts eller svarta shorts.
Dessa shorts tyckte jag var riktigt snygga, om man har benen och magen för dom.. Det har tyvärr inte jag haha. Men lika glad är jag för det! Det enda minuset dessa får är längden, de hade kunnat vara någon centimenter längre.
Dessa shorts kommer från One tea spoon och kostar 695 kr 




Korta tröjor, också kallat magtröja
Jag kommer använda mig mycket av de korta och lite "pösigare" topparna. Det är väldigt fina både till vardags som till fest. Det kan vara fint att bara ha en vanligt vit till ett par slitna jeansshorts eller en mönstrad (t.ex) som min blommiga till ett par shorts. Jag använder min blommiga väldigt mycket och känner att jag behöver många fler!
Vet att det blev en väldigt liten bild, men jag är inte direkt proffs på paint (a) heheheh. Den här jätte fina toppen (ser ni hur fin den är i ryggen?) kommer från topshop och finns att beställa på deras hemsida.




Osminkad
Min sommar kommer vara en osminkad tid. Det ser fräsht ut. Känner jag mig skabbig utan smink brukar jag smörja in mit med en ansiktskräm, ta genomskinlig mascara (för att få volym) och lite vit kajal för att se piggare ut. På fester kommer jag att sminka mig, men även då lite mer naturell sminkning. Ljusa ögonskuggor, rosa läppar, lite mascara. Foundationen får vila under sommaren.


Ex. på genomskinlig mascara. Det här märket är inte så dyrt, under 100 kr.


Det här är ett ljusrosa läppsift från M.A.C, och det är väldigt likt det läppstiftet Min underbara kompis Fanny har från mac, som jag också har planerat att köpa nu till sommaren. Det passar både till vardags och till fest.
Om ni kommer ihåg mitt inlägg från skolavslutningen så hade jag på mig det ljusrosa läppstiftet där.



Plattat/Toffs/Vågigt/Naturligt
Jag och mitt hår. Vi kan aldrig enas om en look. Jag varierar väldigt ofta.. Plattat har jag ofta eftersom att jag känner mig fin i det men ändå inte för "finklädd". Naturligt och toffs har jag dagar då jag känner att idag ska jag inte göra något speciellt utan bara ligga o slappa vid stranden. Toffsar tycker jag dock är finast när håret är plattat, så jag brukar sätta upp en toffs och sedan bara dra med plattången några drag. Vågigt med "trippeltång" är en av mina favoriter också, känner mig.. Jag vet inte, gullig på något sätt. Jag gillar känslan, haha.



En vanlig toffs, enkelt och snyggt.



Trippeltång från OBH nordica.

Bild på mig med trippeltångat hår och det ljusrosa läppstiftet. Man ser inte läpparna så bra, men här ser ni hur håret blir av en trippeltång:



Saknar btw mina bästa sjukt mycket <3

Deprimerad

Nu är vi framme i San Diego, det är verkligen jätte mysigt här! Vi bor precis vid hamnen och med downtown på andra sidan. Så imon blir det sol (om vädret tillåter) och sedan på eftermiddagen blir det shopping! Lite till ska jag nog kunna knö ner i min väska..

Här kommer lite klipp från Blue man group. Jag är lite deprimerad övet att man inte får samma känsla som när man såg det i verkligheten. Men ni förstår ändå. Men om ni någongång får chansen att se blue man group. GÖR DET!
Och kolla igenom alla klipp, ni kommer inte ångra er!
Hittade dock inte mitt favoritklipp, "flingorna" det var det bästa.. Skrattade så jag GRÄT.. Men ska forstätta leta, så det kanske kommer i något annat inlägg!
Om ni vill kolla runt lite själva så finns det väldigt mycket klipp på youtube, bara sök på "The blue man group"









Lobbyn

Internet funkar inte på hotellet, därför jag inte uppdaterat. Men jag hittade en man i lobbyn som hade sånt där mobilt internet med sig så jag frågade ifall jag kunde låna hans dator en sekund och det fick jag! Han ska få en puss på kinden som tack sen (a)
Blue Man Group va grym igår, asså seriöst! Det bästa på länge verkligen. Man fick dock inte ta bilder, men jag har löst det på ett annat sätt så ni ska få se en liten bit av framträdandet. Jag kommer inte kunna uppdatera er om det försen imorgon när vi kommer till San Diego. Om dom nu har internet där.. Man vet ju aldrig lixom!
Som sagt drar vi till San Diego imon, sista stoppet på vår resa. Där stannar vi i tre nätter och på söndag eftermiddag bär det av hem till älskade gbg. Kommer sakna USA..

Shopping

VAAAAARMT! men ska inte klaga, fan va underbart det är! Ska strax ut o sola o bada. Men tänkte lägga upp bilder på det jag shoppade på outleten först.



Äntligen! Min älskling.



Svarta converse. Dock lite små.. Men så fina.



Sunbrills!



Shoppincenter i Las vegas. Utomhus fast inomhus med AC.



Känns även som att man är i Italien när man shoppar!





Ikväll ska vi se på Blue Man Group. Sägs vara sjukt coolt. Lägger självklart upp bilder från showen imon :D
Nu ska jag ner o köpa en Iced vanilla latte och sen lägga mig vid poolen. Det blir grillning vid poolen senare, mums!

Shopping

Va på outlet idag, sjukt najs! Köpte lite grann faktikst.. Men eftersom att internetet här vägrar att vara snällt mot mig o min blogg så laddar jag upp bilderna imon. Imon åker vi till Las Vegas, WOHOOO!

Vi hörs i Vegas baby!

Beach

Yes, det är där jag har befunnit mig idag! Kan säga att det inte va så varmt.. Det blåste kallt från havet, men lyckades plåga mig kvar i typ 2 timmar iaf ;) det blev även lite shopping på morgonen. Imon drar vi troligtvis till en outlet och denna gången är jag ännu mer taggad! Haha. Köpte btw aldrig bikinin jag pratade om, insåg att visst den var fin men inte super fin. Inte värd 700 kr!






Warner bros. Friendsstudion

WHAAAA måste ladda upp detta fort! Min dator dör! haahha ni får fler bilder imon



Grym dag!

Idag har varit en najs dag.
Vi tog bilen in till Hollywood och gick på en guidad tur på Warner Bors. Studios, dom som spelar in massa filmer och sånt! Sjukt intressant och väldigt kul :D man fick se massa kläder som dom hade haft och vi fick gå i inspelningsstudiorna där 2½ men spelas in! Lägger upp massa bilder imon för datan här är sjukt seg. Emma jag har en bild på "vagen" som han åker med i Troja, den äkta vagnen ;) Och Fanny, jag såg The Jokers kläder (din älsklings kläder) men man fick inte ta kort på dom :( men jag va lite olaglig och rörde kläderna (a) så klappa min hand nästa gång vi ses så har du också rört hans kläder! hahahahha (a) saknar er <3
På vägen hem åkte vi Sunset boulevard, via Beverlyhills. Damn vilka hus! Stora som hotell typ.
Köpte ett par solglasögon idag, lägger upp bild imon eftersom att datan som sagt är väldigt långsam.




Lets go Lakers!

Idag vann då min mann NBA ligan eller vad man nu kallar det.
Vi satt på en sportbar och åt middag medan vi kollade på matchen. Vilken jävla match! Så sjukt spännande! Men tillslut vann LA lakers och det blev ett jääävla liv!
Jag tänkte att jag skulle in på toa innan vi gick, men precis utanför toaletten startade vääärsta slagsmålet så då kom min räddare och viskade "Señorita, I don't think you should be here right now" och han ledde mig till säkerhet till min familj på utsidan, haha. Jag älskar honom.
Vi är då som sagt framme i Los Angeles, vi bor i Santa Monica. Det är jätte fint här, och shoppinggatan är underbar. Den har alla affärer jag kan drömma om! Såg en sjukt fin bikini på Quicksilver som jag tror jag köper imon. För imon har vi planerat att shoppa och även sola och bada för första gången! Imon blir en bra dag. Lägger upp bilder på det som jag förhoppningsvis köper imon. Så titta in imon, runt 07.00 svensk tid (a) hahaha

Nu ska jag strax sova, men först ska jag nog platta håret.. Om jag orkar (a)

(L)

Btw: Idag har jag varit duktig o tränat. Applåder till mig, tack!

Shopping?

Nej för det blev ingen shopping för mig idag :( jävla skit, är sjukt deprimerad.. haha seriöst, är helt nere. Nu märker jag verkligen att shopping är mitt LIV! Min dag blev genast mycket bättre när min mamma lovade att shoppa med mig i Los Angeles.
Kom precis fram till ett litet sött hotell där vi ska bo under en natt. Är sjukt trött och hungrig. Men mami o min bror drog precis iväg med bilen för att köpa hämtmat till alla (a) mums!
Imon är vi framme i LA, äntligen! Längtar!
Hoppas ni här det bra hemma i Sverige, saknar er!
(L)

Min man

Kom precis hem från middagen. Åt på en sportbar, kollade på 6e finalen i basket. Hittade min nya man, Shannon Brown. Ja, vi ska gifta oss inom en kort tid och skaffa 2 barn. Ni är alla bjudna till bröllopet, återkommer senare om tid och plats. Ge mig massa presenter.
Just nu sitter jag med någon mintkräm på tungan för jag har en sjukt stor fökylningsblåsa som värker som om två jättar stog på den typ! Ja det gör ont.
Imon drar vi vidare till Los Angeles, dock med en mellanlandning i någon by med övernattning. På vägen till denna byn så stannar vi självklart på en outlet, dock får jag bara stanna där 2 timmar och dom har 150 butiker! Jag och mamma har räknat ut att vi har 10 min i varje affär, eftersom att det "bara" är 15 affärer vi vill in i. Så de blir till att springa mellan butikerna. Självklart lägger jag upp bilder på allt jag köper här på bloggen för att hålla mina kääära läsare uppdaterade.
Ska dra till starbucks nu och köpa vanilla latte, jag är beroende.
Lägger troligtvis upp ett inlägg imon om dom har internet i den lilla byn!



Min man <3 vi kommer älska varandra för alltid!
ASSÅÅÅÅÅÅÅ OMG KOLLA ARMARNA, vänta lite.. Måste hämta en hink, dregglar lite väääl mycket

Shopping

Idag har varit en bra dag :D SHOPPING!
Dock har det blivit lite kallare, eller aah det blåser som fan iaf!
Ska strax dra på Baseball men tänkte lägga upp bilder på det jag köpt!
Cupcakes!
Cheesecake factory! 1179 cal/bit!
Rasberry lemonade!
Mina knäppa men underbara föräldrar :D
Min ipod har gått o blivit golden!
Klänning från Forever 21
Snyggaste öronpropparna! Nu ska jag äntligen kunna sova även fast min bror ligger bredvid och snarkar.
Köpte även en svart oversize tröja från Forever 21, men den blev inge bra på bild så hoppar över att lägga upp den. Ska kanske ha på mig den ikväll och då kanske det blir en bättre bild på den.
Sitter just nu o mejlar med Fanny, vi enades om att nästa år då är det jag, hon och emma som drar till USA tillsammans! Känner på mig att det kommer bli den bästa resan ever!
Fick en komplimang av en fyllegubbe idag: "Nice boobs!" Hahahahah jag och mamma dog av skratt.

Ögonorgasm

MMMMMMMH, sitter o kollar på basket på hotellrummet nu. Fan va snygga dom är! RAUWR! Asså jag menar armarna.. MUMS!
Strax drar vi till HardRock café o äter middag ;) Har bara chillat idag, gått runt o kollat typ bara.. Imon blire shopping och baseball! Sjukt najs :D
Saknar Emma o Fanny som faaaan, vill hem :(
Love u <3

Goodmorning!

Vaknade nu.. klockan är halv sju på morgonen här.. Kunde inte somna om på grund av min högt snarkande bror! :@
Idag tror jag inte vi har så mkt planer för dagen.. Eller jo! Vi ska åka någon guidad tur i 2 timmar, wihooo -.- och sen blir det kanske lite shopping! Och sen ska vi ut o kolla på Alcatrass, tydligen ett väldigt känt fängelse! haha där ser man. Inte så roliga aktiviteter idag.. Men det blir till vad man gör det!
Imon tror jag att jag ska tillbaka till Victoria Secret och köpa pyamasen igen, jag saknar den!
Under hela resan så föjer jag ett citat, ett citat från min babe Emma:
Tänk inte på att pengarna tar slut, lev som en fattig i Sverige sen istället.

Detta va kanske inte det roligaste inlägget.. Lägger antagligen upp bilder från dagen lite senare, när ni sover typ ;)

Shopping

Haft en sjukt najs dag idag :D
Vi tog en så kallad Cable car, typ spårvagn, till shoppingen. Köpte bikini och pyamas på victoria secret, men hittade en finare bikini på Abercrombie som jag ska köpa någon dag :) Så bikinin och pyamasen lämnade jag tillbaka, ångrar nog lite att jag inte behöll pyamasen..
Men va inne i my love Abercrombie and Fitch som sagt, där jag köpte en sjukt najs klänning!
Det är väldigt backigt i San Fransisco! Vi gick hem efter shoppingen, daaaamn! Man skulle haft dom Nike gympaskorna som gör att man får snygg rumpa!
Nikes rumpaskor + 30 graders värme + backar i San Fransisco = OH HOT DAMN!
Cable Car
Hehe, onödig bild
Westfield
Min nya klänning, inte så bra bild! Ska ha på mig den ikväll, lägger nog upp ett kort på den då :)
Mmmmmmmmmh, me like! Ännu en påse till min samling (a) hehe.
Såååå god! Jordgubb/Kiwi. Hade kunnat leva på den.

Andra sidan atlanten

Det är där jag befinner mig nu! San Fransisco om man ska vara precis. Klockan är strax halv åtta här och vi har precis ätit middag. Är inte alls så trött som jag borde vara med tanke på att klockan är snart halv fem i Sverige.
Ligger här med familjen o degar framför tvn bara, kollar på vänner och dricker kaffe från starbucks!
Imon blire shopping i 28 graders värme, underbart! Vet dock inte om det blir så mycket shopping, men vi ska iaf dra till min absoluta favoritaffär, Abercrombie and Fitch. Självklart tar jag kort på allt jag köper och lägger upp här på bloggen.
Nu ska jag och mami ner o köpa fruktsallad och glass på Ben & Jerry, det ligger nämligen en Ben & Jerry "affär" granne med hotellet. Kan det bli bättre?

HA DET BÄST

Snart

åker jag! Taxin hämtar oss om 4 timmar!
WIHOOOOOO USA HERE I COME!
Min bror har med sig sin dator vilket betyder att jag självklart kommer hålla er uppdaterade på vad jag gör och vad jag shoppar ;) ska försöka blogga varje dag, men vet inte om jag hinner. Tänk på att det är 8-9 timmars tidsskillnad där, vilket betyder att inläggen kanske kommer vid skeva tider.
Hoppas ni kommer ha det bra i regniga sverige!

See you soon!


packar för fullt!

Håller på att packa massor nu! Har precis lämnat Josefine, fan va jag kommer sakna henne. Sitter o gråter nu, haha så mesig e jag.. Men hon e mitt liv den tjejen <3

Tänkte slänga upp MAAASSA bilder från igår eftersom att jag ju lovat det! Blir väl en ca 1000 bilder, haha!





Skolavslutningen










Hade en sjukt rolig kväll med maaaaassor av skratt som vanligt!

SOMMARLOOV

Heeej alla! Hoppas ni haft en bra kväll, det har jag även fast den inte blev som planerat. Planen var ju att dra till delsjön o festa men på grund av vädret sket vi i det. Jag, Emma och Fanny drog in till hard rock café o åt middag med nästan alla tjejer i klassen. Massa bilder kommer imon! Ska upp rätt tidigt imon för att åka in till stan och fika med josse och Filip, sista gången jag träffar dom innan jag drar till USA i drygt 2 veckor.. Sen spenderar jag resten av dagen till att packa! Nu tänkte jag lägga mig i sängen o kolla på mamma Mia :) vi hörs imon! Sleep tight sugarbite


Sleepover med mina babes!

Hellooooooooo Fanny, Agnes o Emma hääääär! WALLAAAAAA

Vi sitter o äter godis, nötter, mackor o glass! Vi sitter o kollar på "How to lose a guy in 10 days" underbaaar.
Imon är det skolavslutning, we like mucho. Sen blire feeeeeest wihooooo! Dagen imon kommer bli grym, vet inte hur mkt jag kommer hinna uppdatera dock.. Men lovar att göra det så fort jag hinner!

Ha det bääääst!


Dessa shoes were

not made for walking. Aj va ont de gör. Pain. But I like it. Dom är fina. Kanske blir dom på skolavslutningen. Vi gillar det. Kan inte bli bättre. Balskor. 10 cm. Mums. Dom luktar nya. Använda en gång. Finfina. Dålig bildkvalite.


Nu kommer..

äntligen bilderna från kvällen som jag lovade att lägga upp! Dom är oerhört skabbiga, sånna här bilder kommer ni aldrig se på min blogg igen ;)









ENJOY


Dagens outfit

Sorry sorry för dålig uppdatering under helgen!
Men har jobbat både idag o igår! På Donken!
Kvällen igår spenderades med mina älsklingar emma o fanny. Vi drog hem till josse, o träffade några i hennes klass och linus o filip o karlsson. mys!

Tänkte ge er en dagens outfit och bilder från igår!



Tröja: BikBok
Linne: BikBok
Shorts: Avklippta svarta jeans
Hade mina svarta boots från nilson till detta.


Vi är mongo, Älskar er <3

FLER BILDER KOMMER SENARE! Emma ska skicka till mig


Dagens outfit



Klänning: Gant
Skor: Converse

Ännu en härlig dag på Polhem! Nu ska jag chilla med mina babes Filip och Josse. Vi ska bara ta det lugnt ikväll eftersom att jag behöver sova inför min första arbetsdag på McDonald's imon! Jag är nervös som faaaan, haha alla kommer klaga på att jag är långsam. På kvällen blire mys med mina älsklingar Emma och Fanny! Längtar <3

Några bilder från lunchen idag



Jaag



Fanny



Frida



Emma


Underbar dag!

Fan va härligt det har varit idag! Större delen av dagen har jag och mina babes spenderat på kajen vid polhem!
Solen har strålat och det har varit skit varmt!

Vi hade lång lunch så vi drog in till stan och BikBok, de hade 50% på hela sortimentet i alla butiker! Jag som då ska till USA hade bestämt mig för att inte köpa något, men så hittade jag en tröja med matchande shorts som Emma, Fanny o Frida övertalade mig att köpa! 150 kr istället för 300 kr vääääääärt!
Just nu sitter jag i mina nya kläder och bara njuter! Tack för att ni övertalade mig tjejer :D



Nya kläderna!
Tröja: 199 kr (idag 99,50 kr)
Shorts: 99 kr (idag 49,50 kr)
VÄRT!



Hahahh CPBILD!
Ville bara visa att jag har bilivit lite brun idag (a)

Nu ska jag sätta lägga mig i soffan, äta vattenmelon o kolla på Super Sweet 16!
Laddar upp bilder från idag och även dagens outfit senare, så kolla in igen runt åtta!

Dagens outfit

Min outfit idag, 22 grader varmt!



klänning: Hunkydory
skor: converse

Så sjukt varmt ute nu, älskar det!
Ikväll ska jag nog klippa av två jeans till shorts, det blir najs! Lägger upp bild på bloggen sen.
Tänkte också säga att nästa vecka drar jag till USA, tror min pappa ska ha med sin dator så då tänkte jag att jag kunde blogga om allt jag shoppar och så. Klart jag håller er uppdaterad även fast jag är på andra sidan atlanten!

Fy på mig

usch vad jag har varit dålig på uppdateringen idag! men imon har jag inget speciellt för mig, lovar att lägga upp något då!


RSS 2.0